ERC de Tossa de Mar escull Gregori Martínez com a cap de llista per a les municipals del 2023

Actualment és regidor de Turisme i Promoció econòmica del municipi

La militància d’Esquerra Republicana (ERC) de Tossa de Mar (Selva) ha escollit a l’actual regidor de Turisme i Promoció econòmica del municipi, Gregori Martínez, com a candidat per a les properes eleccions municipals del 2023. L’assemblea ha comptat amb la presència del president de la comarcal de la Selva, Albert Sanz.

En el seu discurs de presentació com a candidat, el republicà ha expressat que es presenta “amb la voluntat de consolidar el projecte polític d’Esquerra Republicana que hem tirat endavant amb professionalitat i dedicació”. “Hem demostrat que sabem governar, que fem prevaldre l’interès comú del poble de Tossa per sobre d’interessos particulars”, ha afegit.  
 
Conscient de la responsabilitat que comporta treballar per un municipi com Tossa de Mar, Gregori Martínez afronta amb molt d’entusiasme el repte polític de ser reelegit i ha agraït el suport rebut: “Vull donar les gràcies a tots els companys i companyes que confien una vegada més en mi. Si hem arribat fins aquí ha sigut fruit de l’esforç, el compromís i la dedicació de tots i totes”. “L’objectiu del nostre projecte és continuar vetllant per la seguretat i el benestar de tots els veïns i veïnes Tossa”, ha afegit.

El candidat d’Esquerra Republicana, conscient de l’actual conjuntura política i social que està vivint el país, també ha assegurat que “en temps difícils hem de vetllar per la seguretat de totes aquelles persones que es troben en desavantatge. És per això, que apostem per un model de polítiques públiques de caràcter social per no deixar ningú enrere.” “Proposem un model turístic i de promoció econòmica basat en la coparticipació publicoprivada, on l'administració local i el sector privat col·laboren per millorar el nostre municipi”, ha afegit.

Gregori Martínez és llicenciat en dret i des de l’any 2019 és el segon tinent d’alcalde i regidor de Turisme i Promoció econòmica de l’ajuntament de Tossa de Mar. És militant d’Esquerra Republicana des de l’any 2003. A més a més, ha estat representant de la regió de Girona a la sectorial de Justícia on ha ostentat la presidència.