Quatre detinguts i 596 plantes de marihuana comissades a Maçanet de la Selva

La Guàrdia Civil no descarta fer més detencions

La Guàrdia Civil juntament amb la col·laboració de la Policia Local de Maçanet de la Selva, en el marc d'una investigació contra el tràfic de drogues, ha desmantellat avui dues plantacions indoor de marihuana localitzades a dos immobles d'una urbanització de Maçanet de la Selva i van procedir a la detenció de quatre persones de nacionalitat marroquina, com a presumptes autors de diversos delictes com a tràfic de drogues, defraudació de fluid elèctric, usurpació de béns immobles i pertinença a grup criminal.

Fruit de les investigacions desenvolupades, consistents en gestions, anàlisi d'informació i desenvolupament d'activitat operativa per part del personal pertanyent a l'equip de l'EDOA de la Comandància de la Guàrdia Civil de Girona, amb motiu d'haver obtingut indicis clars que feien sospitar de l'existència d'una possible organització dedicada al trafic de marihuana, se sol·licita al Jutjat l'entrada i registre de 2 immobles per verificar les sospites dels agents.

Producte d'aquesta intervenció, els guàrdies civils van agafar un total de 596 plantes de marihuana, així com tot material elèctric utilitzat per al cultiu de cànnabis en la seva modalitat “indoor” i diversos mòbils per al posterior bolcat, anàlisi i investigació. Al dispositiu han participat també altres unitats territorials de la Comandància de Girona.

Les diligències i els detinguts van ser posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Santa Coloma de Farners (Girona). Se sol·licita a l'Autoritat Judicial la destrucció de la droga confiscada. Els agents mantenen la investigació oberta i no es descarten més detinguts dins de la mateixa operació.