Detingut el causant de l'accident mortal d'ahir a Sant Feliu de Buixalleu per conduir begut

Circulava multiplicant per quatre la taxa màxima permesa

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona, van detenir ahir un conductor novell de 38 anys, com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi imprudent i un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l’alcohol.

Els fets van passar pels volts de les cinc de la tarda del dia d’ahir quan el conductor d’una furgoneta que circulava per la carretera GI-553, a l’alçada de la població de Sant Feliu de Buixalleu, va avançar un camió i va perdre el control del vehicle envaint el carril contrari i col·lidint frontalment contra una altra furgoneta.

A conseqüència de l’accident, la conductora de la furgoneta, S.H.R., de 46 anys i veïna de Tordera (Maresme), va resultar morta. El conductor causant de l’accident va resultar ferit lleu i va ser traslladat a l’Hospital Trueta de Girona.

En fer-li la prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,61 mg/l d’alcohol per litre d’aire expirat, quadruplicant la taxa màxima permesa. Per aquests fets, va ser detingut pels Mossos d’Esquadra com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi imprudent i d’un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l’alcohol.

El detingut passarà pròximament a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.