Detingut per atracar amb un estri punxant un venedor de cupons a Amer

El lladre es va endur 435 euros, diversos cupons, dos mòbils i la cartera

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 5 de març a Anglès (Selva), un home de 43 anys, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. El migdia del dia 5 de març, els agents estaven fent un control de trànsit de prevenció de l’accidentalitat, quan un ciutadà es va aturar i els va informar que acabava de ser víctima d’un robatori amb violència i intimidació.

Es trobava al cementiri de la població d’Amer, fora del seu vehicle i quan estava obrint la porta de darrera un home el va abordar i el va agafar per la part posterior del coll mentre li posava un estri punxant a l’alçada de la panxa. 

Es dóna la circumstància que la víctima és venedor de cupons i el lladre li va sostreure la recaptació del dia anterior, 435 euros en efectiu, varis cupons, dos telèfons mòbils i la cartera. L’autor va fugir amb un vehicle i gràcies a la descripció facilitada per la víctima els mossos van localitzar i aturar, pocs minuts després en una carretera secundària, un turisme amb dos ocupants. Un d’ells coincidia  amb la descripció de l’autor i durant l’escorcoll li van localitzar dins la butxaca dels pantalons els diners sostrets. L’home va quedar detingut com a presumpte autor dels fets

Es va poder recuperar la totalitat del botí. Gràcies a la col·laboració ciutadana, a part dels diners trobats pels mossos, un excursionista va entregar als agents la resta d’objectes que havien estat llençats a prop del cementiri. El detingut, sense antecedents policials, va passar el 7 de març a disposició judicial del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.