Detinguts tres membres d’una família de Vidreres per tràfic de drogues

Es va localitzar a casa seva marihuana i cocaïna preparades per a la seva venda al detall

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 4 de març tres integrants d’una família, dos homes i una dona d’edats compreses entre els 26 i 65 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

A finals del mes de gener la Unitat d’Investigació de va tenir coneixement, gràcies als agents de la Policia Local de Vidreres (Selva), que en una casa ubicada al carrer Barcelona de la població hi podria existir un punt de venda de substàncies.

Amb aquesta informació i la col·laboració de la Policia Local es va iniciar una investigació i un cop obtinguts els indicis necessaris, es va demanar una autorització judicial per accedir a la casa. El matí del dia 4 es va dur a terme l’entrada i perquisició per part de la Unitat d’Investigació de Santa Coloma de Farners juntament amb l’Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona.

Es van escorcollar totes les estances i es va localitzar cabdells de marihuana i cocaïna dosificades en embolcalls a punt per a la seva venda al detall, bàscules, una centrifugadora i anotacions manuscrites. A més, els agents van trobar bàscules de precisió i 530 euros en efectiu.

Els detinguts, van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners el dia 5 de març, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.