Identifiquen el cadàver trobat al riu Muga d'Empuriabrava al desembre

Es tracta d'un veí de Madrid que havia desaparegut

Els Mossos d'Esquadra han aconseguit identificar el cos de l’home mort que un francès que feia pàdel surf va trobar el 21 de desembre passat a la desembocadura del riu Muga a Empuriabrava (Alt Empordà). Aquest es tractaria de Víctor Bravo, de 40 anys, originari de Madrid i que la seva família havia denunciat la desaparició mesos abans segons assegura El Punt Avui.

El cadàver trobat a la llera del riu estava a uns 400 metres de la desembocadura de la Muga, al sector Montgrí de la urbanització de Castelló d'Empúries. El va localitzar un home de nacionalitat francesa que estava fent pàdel surf, que va ser qui va alertar la Policia Local de Castelló d'Empúries poc després de les cinc de la tarda. Tres patrulles del cos van anar fins a la zona, on van veure part del cos semi enfonsat.

Els agents van donar avís als Mossos d'Esquadra, i fins al lloc s'hi van desplaçar agents de la Unitat Marítima i de l'Aquàtica de la policia catalana. També es van activar Bombers, efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i el jutjat va enviar un metge forense al lloc.

Després de l'autòpsia es va descartar la mort criminal i la intervenció de terceres persones.