'Girona, Temps de Flors' es promociona a Saragossa

L’Ajuntament de Girona patrocina Eduard Maynegra Laguarda a la Copa Sènior d’Art Floral (AEFI’13)

L’esdeveniment Girona, Temps de Flors serà present a la propera edició de la Copa Sènior d’Art Floral (AEFI’13), que tindrà lloc el 22 i el 23 de febrer a l’Auditori de Saragossa, gràcies a l’acord que l’Ajuntament de Girona ha realitzat amb l’artista gironí Eduard Maynegra Laguarda. L’Ajuntament de Girona ha patrocinat aquest professional gironí d’art floral, que serà l’únic representant gironí aspirant que participa en aquesta competició.

L’obra aspirant al premi també serà present a la 58a mostra de l’edició del 2013 de “Girona, Temps de Flors”, dins l’itinerari habitual de l’exposició. L’Ajuntament aprofitarà la participació del florista gironí a Saragossa per fer difusió i portar material promocional de la propera mostra, que enguany es durà a terme de l’11 al 19 de maig.

L’edició estatal de la Copa Sènior d’Art Floral està organitzada per l’associació de floristes Interflora. L’objectiu d’aquesta convocatòria és seleccionar el representant estatal que assistirà a la Copa Europea d’Art Floral. En aquest campionat, hi participa Eduard Maynegra, reconegut professional en el camp de l’art floral, president del Gremi de Floristes de Girona i Comarques i habitual col·laborador de l’exposició de flors, monuments, patis i jardins “Girona, Temps de Flors”.

9e concurs d’Aparadorisme i Decoració Interior

L’Ajuntament de Girona, organitza el IX Concurs d’Aparadorisme i Decoració interior que coincideix amb la 58ª edició del “Girona, Temps de Flors”. El proper dilluns 18 de febrer s’obren les inscripcions fins el 28 de març. A l’anterior edició, aquest concurs va comptar amb la participació de 84 establiments comercials, de restauració i hotelers.

El IX Concurs d’Aparadorisme i Decoració interior s’organitza amb l’objectiu de fomentar la participació dels comerços i establiments a l’esdeveniment que tindrà lloc a la ciutat durant aquests dies. Amb aquesta iniciativa es pretén alhora promoure la integració del sector comercial i turístic en el conjunt d’activitats que acull la ciutat al llarg de tot l’any.

El jurat, que estarà format per representants de l’Ajuntament de Girona, Associacions de Comerciants, de l’hostaleria i d’entitats vinculades a “Girona, Temps de Flors”, visitarà els diferents aparadors participants al concurs el dia 14 de maig. Els criteris que valorarà el jurat seran l’originalitat, la qualitat artística, el disseny, el grau de vinculació al tema del concurs i la utilització de flors naturals en la composició de l’obra. Es premiaran els aparadors millor ambientats.

Tothom qui vulgui veure els comerços participants, es podran identificar a partir d’un adhesiu situat a l’aparador o a la porta principal de l’establiment, així mateix la relació d’inscrits es podrà seguir mitjançant el plànol de les flors.