Joan Martí, escollit cap de llista per ERC a Santa Coloma de Faners per les municipals de 2023

Ha rebut el suport de tota la militància

Els militants d’Esquerra Republicana (ERC) de Santa Coloma de Farners (Selva) han escollit l’alcalde del municipi, Joan Martí, com a nou cap de llista per a les properes eleccions municipals del 2023. El candidat de la llista republicana ha rebut el suport per unanimitat de la militància. 

L'assemblea, que s’ha celebrat al local Esquerra, ha comptat amb la presència del president de la comarcal de la Selva, Albert Sanz i amb el conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, Roger Torrent a seguir treballant pel poble amb el mateix compromís i vocació de servei que està fent ara. 

Joan Martí, conscient de la responsabilitat que comporta ser l’alcalde de la capital de la comarca, afronta amb molt d’entusiasme el repte polític de ser reelegit: “Estic il·lusionat com el primer dia per treballar per Santa Coloma i tots els seus ciutadans. Per convertir la nostra ciutat en el lloc engrescador i pròsper per viure-hi i gaudir-ne.”

“Agraeixo a als companys i companyes de Santa Coloma de Farners el suport rebut. La seva força, determinació, il·lusió i ambició són els al·licients per treballar amb total dedicació per als colomencs i colomenques”, ha afegit.

El candidat republicà ha afirmat que és “més necessari que mai apostar per la transversalitat i continuïtat” del projecte polític que encapçala. “Quan els republicans hem estat al capdavant, el poble ha avançat en temes socials i econòmics, gràcies a una bona gestió i planificació de l’acció de govern municipal”.

“Santa Coloma de Farners necessita un lideratge ferm amb un equip de persones treballadores i compromeses per tornar a dotar la ciutat de l’energia i la il·lusió per avançar i modernitzar-se. Volem ser un poble referent a la comarca i a la demarcació en temes com el progrés econòmic i la sostenibilitat. Estic convençut que des d’Esquerra Santa Coloma podem continuar liderant aquesta transformació i treballar per un poble del que sentir-nos orgullosos i orgulloses”, ha conclòs.

Nascut a Santa Coloma l'any 1963, Joan Martí, és llicenciat en Ciències Físiques per la Universitat Autònoma de Barcelona i és doctor en Informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya. Actualment exerceix el càrrec de batlle al municipi selvatà, càrrec que havia ostentant anteriormente entre 2015 i 2019. A més, és el director d’Empresa i treball a la delegació de Girona.