El Girona FC i Vichy Catalán signen un contracte de patrocini

L'acord estarà vigent durant tot el que resta de temporada

L'empresa Vichy Catalán, dedicada a l'embotellament i el subministrament d'aigües, ha arribat a un acord amb el Girona FC per convertir-se en un dels patrocinadors del club per la temporada 2012-2013. D'aquesta manera, el Grup Vichy Catalán es converteix en el subministrador exclusiu de les aigües -Vichy Catalán (amb gas) i Font d'Or- i dels sucs -Lambda- que es consumiran a totes les instal·lacions esportives blanc-i-vermelles. L'acord contempla que el Grup disposarà d'espais publicitaris a diverses dependències de l'Estadi de Montilivi. 

Segons ha comunicat el club, la vinculació entre ambdues parts respon "a la política d'establir aliances amb les principals empreses amb presència a la demarcació". I és que el Girona no erra en afirmar que Vichy Catalán "no és només una referència del seu sector a Girona, sinó també a Catalunya i a la resta de l'Estat".  

La signatura de l'acord ha tingut lloc a l'Hotel Balneari Vichy Catalán de Caldes de Malavella, on els representants han estat el conseller delegat del Gryp Vichy Catalán Joan B. Renart, i el president del Girona FC Joaquim Boadas de Quintana.