Dos detinguts per robar en set cotxes estacionats a l'aparcament del cremallera de Ribes de Freser

Es van endur aparells electrònics, roba i documentació

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Ripoll van detenir el dia 26 de febrer dos homes de 20 anys, com a presumptes autors de set delictes de robatori amb força a interior de vehicle.

El migdia del 26 de febrer, els mossos van rebre l’avís de diferents persones que havien estacionat el seu turisme al pàrquing de l’Estació de Ribes-Enllaç, que comunica la població de Ribes de Freser amb la Vall de Núria, ja que s’havien trobat amb els seus vehicles violentats. Concretament, els mossos van comptabilitzar set turismes que presentaven algun dels vidres trencats i que de l’interior havien sostret diferents objectes.

Els lladres van sostreure ordinadors portàtils, telèfons mòbils, aparells electrònics, bosses, roba i documentacions diverses. En un dels cotxes van sostreure alguns telèfons, aparells electrònics, maletes i roba, objectes tots ells valorats en 1.500 euros.

Diverses patrulles van fer recerca per la zona i van localitzar dos joves amb un motxilla cadascun, amagats darrere un edifici annex de l’estació de tren. En veure els policies, els joves van llençar les motxilles i van començar a córrer per l’andana fins travessar-la i enfilar-se muntanya amunt.

En el marc de la recerca els mossos van detenir poc després un dels joves que havia baixat de la muntanya i s’havia ocultat dins un dels banys de l’estació. Prop de les cinc de la tarda els agents van detenir el segon autor al carrer Sant Quintí de Ribes de Freser.

Els mossos van recuperar els objectes sostrets que estaven dins les motxilles i els van entregar als seus legítims propietaris. Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 27 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.