La Policia Local de Castelló d'Empúries enxampa tres conductors que triplicaven la taxa d'alcohol

Un d'ells va topar contra un arbre la matinada del divendres

Agents de la Policia Local de Castelló d’Empúries (Alt Empordà) durant el passat cap de setmana van detectar un total de tres conductors conduint sota els efectes de l’alcohol.

La primera intervenció es va produir la matinada de divendres a dissabte 19, quan la Policia Local va detectar un turisme que havia col·lisionat contra un arbre. En practicar-li la prova d’alcoholèmia el conductor va donar un resultat final de 0,77 mg/l, quan el límit està establert en 0,25. Va ser denunciat per aquest motiu i per circular sense disposar del distintiu de la inspecció tècnica de vehicles (ITV) en vigència.

Els dos casos restants es van succeir la matinada de dissabte a diumenge. En el primer cas, mentre agents de la Policia Local realitzava patrullatge preventiu van detectar un turisme fugint després d’haver col·lisionat contra un cartell publicitari lluminós. Conjuntament amb una patrulla de Mossos d’Esquadra van iniciar batuda per localitzar al vehicle causant dels danys.

La patrulla de Policia Local va localitzar el vehicle i al conductor, al que van sotmetre a prova d’alcoholèmia, donant aquesta un resultat final de 0,79 mg/l.

La segona intervenció d’aquella matinada es va succeir quan agents de la Policia Local, mentre realitzava patrullatge preventiu, van interceptar a un turisme que circulava de forma negligent. Al presentar el conductor símptomes evidents d’ebrietat, li van practicar la corresponent prova d’alcoholèmia i va donar un resultat final de 0,77 mg/l.

Els tres conductors seran jutjats per un delicte contra la seguretat viària.