Detingut el conductor de l’accident mortal a Vidreres per circular drogat

L’home, de 31 anys, se li imputa el delicte d’homicidi per imprudència greu

Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí un home, de 31 anys, per un homicidi per imprudència greu, al conduir sota els efectes de les drogues, i per conducció temerària. Els fets han passat pels volts de les 01:10h d'aquesta matinada al quilòmetre 7,9 de la C-63, al terme municipal de Vidreres (Selva) quan s'ha produït una sortida de via d’un turisme.

Diverses patrulles de Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat i Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han adreçat al lloc i han atès l’acompanyant del conductor que, com a conseqüència de la violència del xoc, havia sortit projectada del vehicle.

Després de ser atesa al lloc pels membres del SEM, a conseqüència de les greus ferides patides en l’accident, la jove de 22 anys i veïna de Girona, ha mort en el trasllat a l’hospital de Blanes.

El conductor ha resultat ferit lleu i, després de ser atès, ha donat positiu en la prova de detecció de drogues, fet que ha motivat la seva detenció com a presumpte autor d’un homicidi imprudent i un delicte contra la seguretat vial al conduir sota els efectes de substàncies estupefaents.

Posteriorment s’ha fet un escorcoll al detingut on se l’ha comissat una peça d’haixix de 96 grams i 975 euros en moneda fraccionada, davant d’aquests fets també se l’ha imputat la presumpta autoria d’un delicte contra la salut pública.

El conductor passarà properament a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.