Detenen un jove per robar a punta de ganivet un supermercat i un establiment a Girona

El lladre, amb nombrosos antecedents, ha quedat en llibertat

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 16 de febrer, un home de 26 anys d’edat, com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació i per un robatori amb força en un establiment comercial.

El primer dels fets va succeir el dia 9 de febrer quan els mossos de la comissaria de Girona van tenir coneixement que al voltant de les deu de la nit, un noi havia entrat en un establiment situat al carrer Joan Bosco d’on va intentar sostreure unes ampolles de licor. El presumpte autor va intimidar el treballador de l’establiment  amb un ganivet per consumar el robatori. El jove va poder sostreure dues ampolles de licor i 200 euros en efectiu.

El segon robatori  va succeir durant la nit del dia 15 de febrer, en un bar restaurant situat a la Plaça Sant Pere de Girona, on el presumpte autor va accedir a l’interior de l’establiment forçant la persiana metàl·lica i la porta d’accés. En aquesta ocasió  també va sostreure el mateix tipus de botí: ampolles de licor i diners.

Amb els indicis recollits, els agents de la unitat d’Investigació de Girona van veure que podria tractar-se del mateix autor, els mossos el van localitzar i detenir el dia 16 de febrer.

El detingut, a qui li consten nombrosos antecedents, ha passat el dia 18 a disposició judicial davant el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.