La gasolina més barata de Girona es troba a Palafrugell i a Caldes de Malavella [16 febrer]

Consulta els preus i utilitza el comparador de municipis

El preu dels carburants es troba a màxims històrics. Per això cada vegada més la idea de buscar una benzinera propera i recórrer uns quilòmetres per estalviar fins a 15 euros per dipòsit de mitjana és una pràctica cada vegada més habitual entre els conductors.

A data de 16 de febrer, les benzineres més barates de la província de Girona per a la gasolina Sense Plom 95 es troben a Caldes de Malavella (Selva) a 1,439 euros el litre, més concretament a l'estació de servei Zona Diesel, seguit dels establiments de la marca Zona Zero i Servioil a la localitat de Palafrugell (Baix Empordà).

Pel que fa al dièsel, Zona Zero de Palafrugell és la més econòmica a 1,329 euros el litre, seguides de Servioil a la mateixa localitat i la de la marca Seroil de Girona.

Les diferències de preus poden variar en els sortidors de benzineres de diferents ciutats fins a 25 cèntims d'euro per litre.

Per a un cotxe de gamma mitjana amb un dipòsit amb capacitat per a 60 litres, la diferència entre proveir entre una i una altra pot arribar als 15 euros en cada proveïment.

En aquesta taula es pot consultar el preu de cada municipi gironí: