Ràdio Tossa de Mar renova les instal·lacions per tornar a emtre

Es fa una crida als voluntaris que vulguin un espai radiofònic

Ràdio Tossa de Mar (Selva) ja està a punt per tornar a emetre. S'han realitzat totes les millores necessàries que calia fer i que afectaven aparells tècnics, aïllament, millora de la sonorització i sortida d'antena. Amb l'objectiu de reprendre l'activitat, i d'acord amb l'associació de Ràdio Tossa, es fa una crida a tots els voluntaris que vulguin un espai en aquest mitjà de comunicació local.

Els interessats han de fer arribar un correu electrònic amb les seves dades, proposta de programa i periodicitat del mateix al correu radiotossa@tossademar.org. No cal experiència, si hi ha persones amb voluntat de fer ràdio, però en desconeixen el seu funcionament, tindran l'assessorament de personal format per ajudar-los a entrar en aquest mitjà.

Des de la ràdio recolliran totes les peticions des d'avui mateix i fins al pròxim 21 de febrer de 2022. Finalitzat aquest tràmit es portarà a terme unes sessions de treball entre Ajuntament, associació i nous interessats per tal d'establir el procés d'obertura i ordre de participació en la ràdio local.