El govern de Girona respon Guanyem en el cas Pujola i l'acusa d''intoxicar'' i fer pinça amb el PSC

El portaveu, Lluís Martí, assenyala que s'han respectat els drets dels regidors

El govern municipal de Girona ha respost el comunicat de Guanyem Girona on la formació afirmava que l'Ajuntament pagaria 54.000 euros a Ciutadans, després del vot favorable al contracte de neteja de l'edil del partit, Míriam Pujola.

El portaveu de l'equip municipal i regidor d'Urbanisme, Lluís Martí, acusa Guanyem "d'intoxicar i desinformar" a l'hora que "fa pinça amb el PSC". Martí justifica la contractació a mitja jornada dels dos assessors de Pujola "respectant amb total igualtat" els drets dels regidors, tal i com es va fer amb l'edil no adscrit i que va marxar de Ciutadans, Daniel Pamplona. També assegura que Pujola cobrarà el mateix que fins ara, 14.202,72 euros bruts l'any.

Respecte al pagament a la seguretat social, igual que amb la utilització de les dues mitges jornades dels assessors, Martí recorda que ha de ser la mateixa regidora qui decideix si ho utilitza "tal i com es va acordar, després de la desaparició del grup de Ciutadans". Martí carrega contra Guanyem per "no acceptar el contracte de neteja aprovat per majoria", lamenta que la formació "ni fa ni deixa fer" i assenyalen que el contracte és "imprescindible pel bon funcionament de la ciutat".

"Guanyem barreja conceptes intencionadament amb l'únic objectiu d'intoxicar i desinformar la ciutadania. Des del govern constatem el fracàs de la pinça Guanyem-PSC per intentar aturar la ciutat en temes tant importants com els pressupostos o el nou contracte de neteja, amb un interès exclusivament partidista", remarca Martí.