The soul of sound inicia diumenge el cicle de concerts 'Arbsons' d'Arbúcies

Se celebrarà el 13 de febrer i els altres tres concerts el 6 i 20 de març

El cicle de música Arbsons que té lloc a Arbúcies (Selva) donarà el tret de sortida aquest diumenge 13 de febrer. Enguany, el cicle està format per tres concerts, que tindran lloc el 13 de febrer i els diumenges 6 i 20 de març.

La primera de les actuacions anirà a càrrec del grup The soul of sound, amb l’arbucienc Jesús Torrent a la guitarra, la veu de Mia Báez i, a la percussió amb Edgar Massegú. La formació va néixer i funcionar un any com a duet i, en aquest concert d’Arbúcies s’estrenarà oficialment com a trio. El públic podrà escoltar l’elegància i la màgia del soul en format íntim: Des d’Etta James o Ray Charles fins a Amy Winehouse i  sorpreses com Lluís Llach. The soul of sound vol captar l’essència de les icones per posar-les a l’escenari amb una revisió acurada i actual.

Les entrades ja estan a la venda a La Gabella i també online a Codetickets. El preu és de 5 euros pel públic en general i de 3 euros per als alumnes de l’Escola de Música. El concert serà a les 6 de la tarda a la Llar de Jubilats.

El següent concert del cicle serà el diumenge 6 de març amb l'Associació Balada Sabater Ordis Carles Coll amb Maria Geli (violoncel), Carles Coll Bardés (violoncel), M. Rosa Oliveras (rapsoda), Carles Coll (piano). També serà a les 6 de la tarda a la Llar de Jubilats.

Finalment, l’últim concert del cicle serà el diumenge 20 de març i comptarà amb Laia Frigolé (veu) i Lamia Bensmail (piano) i porta per títol Descobrint la cançó del segle XX. El concert proposa un recorregut per la cançó del segle XX, un viatge que s’inicia a França i que acabarà a Catalunya. Comença amb música de dones compositores, algunes d’elles poc conegudes i amb un gran talent: Pauline Viardot, Cécile Chaminade, Lili Boulanger, Amy Beach i Elizabeth Maconchy. I acaba a casa nostra, amb peces recentment estrenades pel duet Frigolé - Bensmail de dos compositors joves catalans: el terrassenc Jordi Cornudella i l’igualadí Carles Prat. El concert serà a les 6 de la tarda a la Llar de Jubilats.