L'Espai Gironès oferirà gratis cinc números del Festival Internacional de Circ

També sorteja entrades per assistir a l'esdeveniment a Girona

El centre comercial Espai Gironès de Salt aproparà un any més el món del circ als seus visitants. L'establiment acollirà el proper 12 de febrer diverses actuacions d’artistes del Festival Internacional del Circ Elefant d’Or de Girona

Les dues funcions de dissabte es tornaran a dur a terme en aquesta ocasió a la Plaça del Foc de l’Espai en dues funcions: una a les 12h i l’altra a les 18h. Hi actuaran els artistes Jason Palma (equilibris), els Hermanos Reyes (malabars),  els Hermanos Latino (mà a mà), Familia Palma Díaz (jocs icaris) i el pallasso Peter Campa.

Durant la setmana també s’estan regalant entrades per als espectacles del dijous 17 de febrer a les 20:30h (20 entrades individuals) i del divendres 18 de febrer a les 17:30h (20 entrades més també individuals). Les entrades per assistir a aquests espectacles del Festival es poden aconseguir al Punt d’Informació de l’Espai Gironès, fins dissabte 12 de febrer o fins que s’esgotin, amb un o dos tiquets de compra que sumin un mínim de 30 euros.  

El Festival Internacional del Circ Elefant d’Or, que enguany arriba a la 10a edició, se celebrarà a Girona del 17 al 22 de febrer. Aquest és el quart any que l’Espai Gironès col·labora amb el festival.