El PSC de Salt torna a posar Torramadé en el punt de mira

Creuen que seria "insostenible" que mantingui l'alcaldia en el cas de ser imputat

El PSC de les comarques gironines i el grup municipal del PSC a Salt (Gironès) consideren que la interlocutòria de la magistrada de l'Audiència Provincial de Girona és l'evidència definitiva que "en cas de demostrar-se certes" les acusacions contra Torramadé són "molt greus". Amb aquesta consideració, exigeixen que abandoni l'alcaldia, "almenys temporalment", si finalment és imputat per un delicte d'abús sexual.

Els socialistes mantenen que la interlocutòria de la magistrada de l'Audiència Provincial de Girona marca un nou punt d'inflexió en el cas Torramadé. Els socialistes creuen que la ciutadania no pot ignorar la diferència existent entre una falta i la imputació per un presumpte abús sexual. Tan el primer secretari del socialistes gironins, Juli Fernández, com la portaveu del grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Salt, Iolanda Pineda, reiteren la seva convicció que Jaume Torramadé hauria d'abandonar l'alcaldia de Salt, almenys temporalment o fins que es resolguin judicialment les acusacions contra la seva persona, segons recull el PSC en una nota de premsa.

En aquest sentit, Juli Fernández, alcalde de Palafrugell, recorda que "un alcalde és el màxim representant del seu Ajuntament i els seus actes afecten directament la reputació i el bon nom de la institució". El cap dels socialistes gironins ha assegurat que no entén "la insistència de Jaume Torramadé per mantenir-se en els càrrecs, ni tampoc que el seu partit li ho permeti". Per aquest motiu, Fernández ha fet una crida a la direcció de CiU perquè actuï amb celeritat, obligant Torramadé a apartar-se de l'alcaldia, almenys fins que es resolgui judicialment el cas que l'afecta.