Tres ferits en un accident múltiple a l'N-260 a Navata

La carretera ha quedat tallada en aquest punt

Un accident múltiple amb tres vehicles implicats aquesta matinada a l'N-260 a Navata (Alt Empordà) ha deixat un registre de tres ferits menys greus en total.

El sinistre ha tingut lloc a les 5:53h quan, per causes que encara es desconeixen, una furgoneta i dos turismes que circulaven en direcció Figueres han col·lisionat en el punt quilomètric 47.

Fruit de l'impacte la carretera ha quedat tallada en aquest punt. S'hi han desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Un dels ferits ha estat necessari excarcerar-lo del seu vehicle per part dels Bombers, extraient-lo per la part del darrera del turisme. Amb tot, els ocupants dels vehicles han estat traslladats a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

Punt negre

L'indret on s'ha produït l'accident és una zona amb freqüents accidents. Aquest punt negre s'hi han portat a terme nombroses protestes reclamant la millora del traçat. El 2017 es van realitzar fins a cinc talls de trànsit reclamant solucions.

Els concentrats aleshores ja asseguraven que els accidents a la zona son "constants" i denunciaven que Foment coneix que es tracta d'un punt negre, però "passen els anys i no hi posa solució". L'alcalde de Navata, Jaume Homs, explicava que des del ministeri els diuen que hi estan treballant però "el més trist és que hi hauran molts accidents fins que s'arregli".