Publiquen una fotografia de Xavier Crespo amb el cap d'Andrei Petrov

'La Sexta' ha mostrat la imatge del primer viatge de l'exalcalde de Lloret a Russia

'La Sexta Noticias" ha publicat aquest matí en exclusiva una fotografia de l'exalcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo (CiU), a l'interior d'un helicòpter privat amb el cap d'Andrei Petrov, Viktor Kanainin.

Segons la cadena, la imatge correspondria al primer viatge que va realitzar Crespo acompanyat per la seva muller (en segon terme) a Russia pagat pel suposat cap de la màfia russa a Lloret. Les darreres informacions publicades sobre la investigació són les set pàgines que el jutge de l'Audiència Nacional ha enviat al TSJC en què detalla els fets que, al seu entendre, indiquen que Xavier Crespo hauria de ser imputat per delictes de suborn i col·laboracion amb organització criminal. Segons Velasco, tan Crespo com la seva dona van pressionar Petrov perquè esponsoritzés els dos equips i Andrei Petro "es va veure obligat a acceptar un patrocini que no proposava".

Ho va fer, afirma el jutge, perquè "se li va indicar que era la única forma d'aconseguir el seu projecte i tracte de favor de l'Ajuntament, tal com va passar" i perquè era la condició per poder aconseguir la construcció del centre comercial. Velasco assegura que l'acord de patrocini no es va plasmar per escrit i que tots els interrogats han indicat que l'esponsorització anava lligada al projecte. Fins aleshores, afegeix, cap dels dos equips havia rebut tants diners durant tant de temps.