Detingut per robar en dos establiments a Llagostera i Sant Feliu de Guíxols

En el segon robatori també es va arrestar a la seva parella

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dilluns a Sant Feliu de Guíxols (Selva), un home de 29 anys i nacionalitat espanyola com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força a interior d’establiment, un d’ells en grau de temptativa. En la mateixa actuació policial van detenir una noia de 33 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Llagostera, com a presumpta autora d’un delicte de robatori amb força a interior d’establiment.

Del primer fet en van tenir coneixement la Policia Local de Llagostera, quan la matinada del 26 de novembre del 2021 un ciutadà els va alertar que un home havia accedit dins el pati d’una fleca situada a la Plaça Catalunya.

Quan els agents s’hi van adreçar, juntament amb els mossos d’esquadra de la comissaria de Girona, van comprovar que s’havien produït danys al marc d’una porta de fusta i el vidre de la finestra d’una altra porta, situada en un pis superior, estava tret i trencat. De dins, el lladre no havia tingut temps de sostreure res.

Després d’esbrinar l’autoria d’aquest robatori, i gràcies a la col·laboració de la Policia Local de Llagostera, els mossos de la Unitat d’Investigació de Girona van emetre una ordre de recerca i detenció.

El segon dels fets va tenir lloc la matinada del 23 al 24 de gener, quan els mossos de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols van tenir coneixement que havien entrat a robar dins una immobiliària situada a l’Avinguda Rambla de la Generalitat de la població.

En aquesta ocasió el lladre havia forçat el pany, i un cop dins, va sostreure un ordinador portàtil d’alta gamma, un telèfon i una tauleta. El dilluns 24 els mossos van saber que l’ordinador portàtil sostret el podrien tenir dues persones que s’allotjaven en un hostal de la població.

Un cop a l’establiment, els agents van identificar una dona i un home. Aquest va intentar fer-se escàpol fugint per dins l’hostal. Diverses patrulles que conformaven el dispositiu el van enxampar quan es despenjava per una de les finestres de la primera planta.

Els agents van localitzar l’ordinador amagat dins un armari dels comptadors del gas i li van poder retornar als seus legítims propietaris.

Quan els agents el van identificar i el van detenir per aquest il·lícit, van saber que li constava una ordre de recerca i detenció per part de la Unitat d’Investigació de Girona per intentar entrar a robar dins la fleca de la població de Llagostera el passat mes de novembre.

Els detinguts, ambdós amb antecedents, van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols el 25 de gener, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.