Denunciat penalment el conductor que va topar contra un fanal i una casa a Quart

Circulava multiplicant per tres la taxa d'alcoholèmia

Els Mossos d’Esquadra van denunciar penalment ahir un home de 20 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir en estat etílic i per circular sense haver obtingut mai el permís de conduir.

Pels volts de les tres de la matinada d’ahir, els mossos van tenir coneixement que s’havia produït un accident a la carretera C-250, al punt quilomètric 4,5, dins el terme municipal de Quart (Gironès).

Concretament, un vehicle havia perdut el control i havia xocat de forma violenta contra una farola de la població i la paret d'una casa, on hi va causar danys materials.

Quan els mossos van arribar al lloc van assegurar la zona i van identificar el conductor del vehicle i van detectar que podria trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques. Li van fer la prova de detecció d’alcohol amb un resultat de 0,87 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, és a dir, més de tres vegades superior al límit permès.

Per aquest motiu, els agents el van denunciar penalment com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa i sense permís de conduir.

L’home haurà de comparèixer davant del jutge quan sigui requerit.