Consum obre botiga online pel Gironès, Selva, Garrotxa i Pla de l'Estany

Dona cobertura a més de 208.000 clients potencials

El grup Consum desembarca amb la seva botiga online a Girona, després de l’obertura del seu segon supermercat a la localitat, a començament de desembre de 2021. A més, aquest servei estarà disponible per a 15 poblacions més de la comarca del Gironès. Concretament, a Salt, Cassà de la Selva, Celrà, Sarrià de Ter, Bescanó, Quart, Palol d’Onyar, Canet d’Adri, Sant Gregori, Vilablareix, Aiguaviva, Fornells de la Selva, Llambilles, Campllong i Sant Andreu Salou.

A més, la botiga online de la Cooperativa també s’estrena a la població de Banyoles, al Pla de l’Estany, a més de Puigpalter de Dalt, Pont-Xetmar, Riudellots de la Creu i Sant Andreu del Terri; i a les poblacions de Montagut i Oix, a la comarca de la Garrotxa, i a Caldes de Malavella, Riudellots de la Selva i Vilobí d’Onyar, a la Selva. Amb l’arribada de la botiga online de Consum a Girona i poblacions pròximes, la Cooperativa arribarà a més de 208.000 clients potencials.

Consum va arribar amb la seva botiga online a la ciutat de Barcelona al novembre de 2017, i actualment disposa d’aquest servei en més d’un centenar de poblacions de Tarragona i Girona. En total, la botiga online de Consum està disponible en més de 330 poblacions de València, Alacant, Castelló, Barcelona, Tarragona, Almeria, Múrcia i Girona, i continuarà la seva expansió els pròxims mesos.

Disposa de més d’11.500 articles, entre els quals destaquen els aliments frescos al tall, com ara carn, peix i xarcuteria. Per garantir el millor servei, la comanda online es prepara des del mateix supermercat.

Actualment, Consum disposa de deu supermercats a la província de Girona i més de 220 a tot Catalunya, entre botigues pròpies i franquícies Charter.

Noves funcionalitats

La botiga online de Consum disposa de noves funcionalitats, com ara botons a la pàgina principal que faciliten la compra, com “Els que compres més”, on el client té els productes que compra sovint de manera agrupada; però també “La teva última compra” i “Les meves llistes de la compra”, que tenen per objectiu fer la comanda de manera més ràpida amb un sol clic. També s’hi ha afegit un recomanador, que surt en forma de carrusel just abans de validar el carretó, amb productes que el client sol comprar i que se li poden haver oblidat. Aquestes novetats també estan disponibles a l’app Món Consum, on també es pot fer la compra online.

La pàgina principal de la tienda.consum.es és molt intuïtiva, simulant la navegació del mòbil, amb un cercador a la capçalera i l’agrupació d’aliments per categories, així com per a facilitar el repàs i la validació del carretó. Permet anotar preferències sobre la preparació del producte per als frescos (especejament, neteja, tallades, gruix, etc.). També, ordenar els productes per preferència de compra: ofertes, compra recurrent, més rellevants, etc.