Cassà de la Selva quantifica en 21.800 euros la crema de contenidors dels darrers dies

En total s'han cremat 24 recipients repartits al llarg del municipi

Cassà de la Selva (Gironès) viu una onada d'incendis a contenidors les darreres setmanes. Els actes vandàlics, iniciats durant les nits de Nadal i Cap d'Any, s'han repetit aquest cap de setmana i ja sumen 24 recipients calcinats que sumen una factura de 21.800 euros en total.

Els primers focs van tenir lloc als carrers Antoni Gaudí, Primitiu Artigas i Músic Coll. Aquest cap de setmana els incidents es van produir al carrer Castell, a l'aparcament del supermercat Maxi Dia, i als carrers d'Enric Coris, Ample i Empordà.

Els incendis van ser provocats aprofitant el toc de queda i van produir-se de manera simultània a diferents punts del municipi. També han provocat danys a mobiliari urbà i a alguns dels habitatges particulars situats al costat de les àrees de recollida selectiva.

Des del consistori demanem col·laboració ciutadana per denunciar i avisar a la Policia Municipal en cas de veure activitats sospitoses. Amb tot, els agents estan investigant els moviments de persones i vehicles en els registres de  les càmeres de seguretat del municipi d'aquells dies per intentar esbrinar qui són els autors dels actes vandàlics.