Detingut per robar 405 euros de la caixa registradora d'un comerç de Girona

L'home li constaven cinc requeriments judicials i un policial de recerca i detenció

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 5 de gener un home de 23 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Girona, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

El dia 5 de gener, al voltant de les 12 del migdia, una dotació de mossos de paisà va veure com un home sortia corrents d’un establiment del carrer de Campcardós de Girona.

Els agents van fer-li un seguiment i, quan el van voler aturar, l’home va fer cas omís de les indicacions i va fugir corrents. Finalment va ser interceptat al carrer Montfalgars.

L’home, presumptament, havia comès un robatori amb intimidació a l’establiment i havia sostret 405 euros de la caixa enregistradora. Quan els mossos el van escorcollar li van localitzar els diners a la butxaca i el van detenir.

Al detingut li constaven cinc requeriments judicials i un policial de recerca i detenció. Paral·lelament s’ha obert una investigació per determinar si pot estar implicat en altres fets delictius. L’home, a qui li consten nombrosos antecedents, ha passat avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, qui ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.