La Cavalcada de Reis de Santa Coloma de Farners: estàtica i a peu als Saioners

Hi haurà espectacles, batucades i comparses

La cavalcada de Reis d'Orient de Santa Coloma de Farners (Selva) tornarà a ser estàtica enguany per la pandèmia i els nens i nenes podran visitar, a peu, a Ses Majestats els Reis d'Orient, que estaran situats a la zona dels Saioners de 18 a 21 h aquest dimecres 5 de gener de 2022. El circuit es podrà fer caminant, amb l’obligatorietat de portar mascareta, i es podran entregar les cartes directament a Melcior, Gaspar i Baltasar. Paral·lelament, hi haurà espectacles de foc, batucades i comparses de carboners, malabars i d’estels de llums, entre altres.

L’entrada serà per al passeig de Sant Salvador a l’alçada del carrer Guilleries. Les visites a SSMM es realitzaran a partir de les 6 de la tarda, sense franges horàries per edat, i la Policia Local, l'equip de voluntaris de Protecció Civil i els membres de la Comissió de Reis vetllaran per controlar els accessos. L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i la Comissió de Reis ha adaptat, de nou, la cavalcada a la situació actual i a les recomanacions per part de les institucions.

Joan Martí, l’alcalde, destaca que “malgrat les limitacions actuals, des de l’Ajuntament farem tots els esforços perquè Santa Coloma pugui rebre a Ses Majestats Reials i que tots els infants hi puguin accedir”. Emilià González, regidor de Festes, explica que “de nou ens hem vist obligats a adaptar la cavalcada, i aquest cop els nens i nenes podran entregar en mà les cartes als Reis d’Orient”. González també demana “màxima responsabilitat en el trajecte mantenint distàncies i portar sempre la mascareta, fent cas a les indicacions del personal organitzador”.