Tallen l'N-II en protesta pel darrer accident mortal a Vilamalla

Un grup de veïns han bloquejat la carretera a Bàscara

El nombre de víctimes mortals i ferits que es registren en accidents de trànsit produïts a l'N-II no para d'augmentar, i no fa res més que aguditzar el malestar ciutadà pel mal estat i el perill de la carretera.

Rebuig que també es fa sentir amb força a les xarxes socials a través de l'etiqueta #vergonyaN2 i el compte de Twitter @vergonyaN2. Els usuaris han anat informant de la protesta a través d'aquesta plataforma, i han explicat que s'han cremat pneumàtics per tallar la circulació als dos carrils de la via, entre els quilòmetres 740 i 741.

Per això, aquest dijous, davant l'accident mortal que hi ha hagut al matí en què ha mort una dona de 60 anys de Bàscara, un grup de veïns del municipi s'ha manifestat i ha tallat l'N-II en senyal de protesta. La mobilització s'ha iniciat pels volts d'un quart de vuit del vespre i encara dura. Segons Trànsit, quan faltaven pocs minuts per dos quarts de nou s'ha donat pas alternatiu perquè els cotxes poguessin circular, ja que s'havien generat retencions.

L'accident d'aquest dijous és l'enèsim que es produeix a l'N-II. Una col·lisió frontal entre un camió i un turisme ha causat la mort de la conductora del cotxe. El darrer va tenir lloc fa només una setmana i escaig, dimarts, en què va morir una dona a Vilademuls. Encara aquest mes, el 16 de gener, un xoc entre dos cotxes va provocar cinc ferits. El 12 de gener un accident a Caldes de Malavella entre un camió i una motocicleta va ferir de gravetat el motorista. I el dia abans dues persones van resultar ferides menys greus en un xoc frontal entre dos turismes a l'N-II a Tordera.