Cambres de Comerç i Patronals fan una crida a empreses perquè reclamin a les companyies elèctriques

Han fet una crida a gremis i associacions d'empreses per tal que col·laborin en la recollida de reclamacions

Una trentena d'associacions i unes 150 empreses gironines s'han reunit aquesta setmana a la Llotja de Contractació de Girona en unes jornades informatives amb l'objectiu de donar suport a les declaracions de danys soferts a causa del tall de subministrament elèctric provocat pel temporal de neu de fa tres setmanes. Les sessions, convocades per les Cambres de Comerç i les Patronals, han comptat amb la presència del president de l'Associació de Pèrits d'Assegurances i Comissaris d'Avaries, Xavier Romero, el director de la Cambra de Comerç de Girona, David Hugas, el secretari general de la FOEG i la secretària territorial de PIMEC, Mònica Furtet.

Cambres de comerç, Patronals i el Fòrum Carlemany han fet una crida a gremis i associacions d'empreses per tal que col·laborin en la recollida de reclamacions formulades a les companyies i en l'assessorament sobre la seva forma de presentació i contingut. Les empreses assistents han exposat en el decurs de les jornades la necessitat que un fet semblant com el de l'apagada elèctrica que van viure les comarques gironines no es torni a repetir pel perjudici que comporta per l'economia de la demarcació i de les empreses afectades.

Arran de l'èxit de les jornades, els convocants han expressat la voluntat de repetir en els propers dies sessions informatives territorials.