Figueres es reuneix amb la fiscalia per acabar amb els talls de llum al Culubret

Casellas espera conèixer així si les accions d'Endesa són constitutives de delicte

El vicealcalde de Figueres, Pere Casellas, s'ha reunit amb les fiscals en cap de Girona i Figueres a la seu de la Fiscalia provincial a Girona per tractar la problemàtica dels talls de llum al barri del Culubret, que venen succeint-se des de fa 11 anys.

L'objectiu del govern és posar en coneixement els fets relacionats amb la problemàtica que genera la insuficient actuació de la companyia Endesa al barri en aquests anys, per si aquests poguessin ser constitutius de delictes contra els consumidors, el benestar o qualsevol altre que la fiscalia pugui considerar.

Casellas destaca que "amb aquesta reunió estem recorrent a la fiscalia perquè l'acció d'Endesa pot tenir repercussions judicials, i si és així, actuarem en conseqüència. Des del govern farem tot el que estigui en les nostres mans per acabar amb els talls de llum al Culubret".

La reunió ha conclòs acordant que l'Ajuntament de Figueres farà arribar un dossier històric complet que serà estudiat per la fiscalia als efectes de formular acció o no, el dossier contindrà també les afectacions a l'enllumenat públic.