A presó un lladre per robar en tres cases d'un mateix carrer a Sant Feliu de Guíxols

L'home és un veí del municipi de 31 anys

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 5 de desembre un home, de 31 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la població, com a presumpte autor de tres delictes de robatori amb força a interior de domicili.

A finals del mes de novembre els mossos d’aquesta comissaria van saber que s’havien produït un nombre inusual de robatoris a domicilis a la zona centre i la part baixa de la població de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà). Concretament van rebre les denúncies de tres propietaris d’habitatges situats tots al carrer Goleta del municipi de Sant Feliu de Guíxols, ja que els havien entrat a robar.

El 25 de novembre van entrar en dos domicilis, on per accedir-hi el lladre va forçar la persiana i la porta corredissa, així com la porta d’una balconera. De l’interior va sostreure eines i tres ordinadors. També va provocar diversos danys.

El tercer cas es va denunciar el 30 de novembre. El lladre va forçar una persiana, serrant les reixes amb una radial i una finestra. De dins van sostreure un televisor, aparells de música i roba.

Els investigadors van concloure que els tres robatoris havien estat comesos per la mateixa persona i que fins i tot havia fet vida uns dies dins d’uns dels domicilis violentats. Després de diverses indagacions, van detenir el presumpte lladre el passat diumenge a la població de Sant Feliu de Guíxols.

El detingut, amb diversos antecedents, va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols el 5 de desembre, qui en va decretar el seu ingrés a presó.