Salt inverteix 31.698 euros en la millora de la il·luminació en un tram del carrer Major

Els treballs començaran dilluns vinent

Salt (Gironès) iniciarà el proper dilluns els treballs de millora de la il·luminació del carrer Major, concretament al tram que va del carrer Cervantes a la Travessia de Santa Eugènia. L’actuació compta amb un pressupost de 31.698 euros.

Està previst que s’instal·lin dotze columnes noves al mateix temps que se substitueixen les 24 lluminàries existents per altres amb tecnologia LED, a banda de situar-ne 24 més a la vorera nord. Amb aquesta actuació està previst reduir el consum i millorar la il·luminació al vial.

El regidor de Territori de l’Ajuntament de Salt, Àlex Barceló, explica que “l’actuació al carrer Major forma part de les inversions a la xarxa viària de la ciutat que tenim planificades i que inclouen tasques de manteniment i de millora per atendre les necessitats existents”.

L’empresa SECE serà l’encarregada d’executar uns treballs que tenen un termini d’execució d’un mes. Les tasques s’executaran en horari diürn i el pas dels vehicles es preveu per la zona d’aparcament que hi ha al vial.