Vidreres programa una desena d'activitats per a celebrar el Nadal

El tret de sortida serà divendres amb un concert de l'Escola Municipal de Música

Sota el títol "Viu el Nadal i els Reis a Vidreres", l'Ajuntament de Vidreres (Selva) juntament amb entitats i associacions del municipi han preparat una programació de Nadal variada i per a tots els públics. Vidreres donarà la benvinguda al Nadal el pròxim divendres 10 de desembre a les 17:30h amb el Concert de Nadal a càrrec de l'Escola Municipal de Música Vidreres.

La programació nadalenca continua amb el Gran Tió de Nadal, que es durà a terme el dissabte 18 de desembre de 17h a 18:30h a la plaça de l'Església. L'activitat anirà acompanyada d'una xocolatada, concerts, jocs i tallers al llarg del dia.

Com cada any, la nit del 24 de desembre a les 00:00h se celebrarà la tradicional missa del gall a l'església de Santa Maria amb la participació de la Coral parroquial. En acabar l'ofici solemne, hi haurà una foguera i es repartiran torrons, neules i moscatell per celebrar el dia de Nadal.

Del 27 al 31 de desembre i del 2 al 4 de gener els més petits podran tornar a gaudir del Parc Infantil de Nadal Vidrerenc a càrrec del Grup Esplai Vidrerenc. Un any més, el Pavelló Municipal de Vidreres es tornarà a omplir d'inflables, gimcanes, espectacles, jocs, tallers, concursos, llits elàstics i concerts, entre d'altres.

Per iniciar un nou any, l'1 de gener de 2022 a les 19h, el Teatre del Casino la Unió acollirà el Concert d'Any Nou 2022 de la mà dels Solistes Simfònics de Catalunya i Josep Maria Sauret, en què es podran sentir cançons d'autors com Johann Strauss, Camille Saint Saens, Leo Delibes i W.A. Mozart.

Finalment, les visites del Patge Carter Reial el diumenge 2 de gener i la Cavalcada Reial el dimecres 5 de gener tancaran la programació nadalenca. El Patge Reial farà dues visites, la primera a Aiguaviva, a les 12 h davant del Local Social, i la segona a les 17h al Pavelló Municipal, es podrà aconseguir l'entrada gratuïta al Parc Infantil Vidrerenc. A més a més, a les 19h al Pavelló hi haurà l'espectacle infantil "Viu el Nadal en el món màgic de Disney".

Pel que fa a la Cavalcada de Reis, la celebració començarà a la plaça de l'Església amb l'espectacle infantil "El petit circ de Mesieu Moustache", a continuació es farà una xocolatada i tot seguit arribaran Ses Majestats els Reis d'Orient al centre de la vila. Tots els infants podran recollir els seus regals a la Haima del Campament Reial a la plaça Lluís Companys.