Les obres d'ampliació del Gran Jonquera acabaran la primavera del 2023

Els treballs van començar a finals de l'any passat

El Grup Escudero preveu inaugurar l'ampliació de l''Outlet' Gran Jonquera la primavera del 2023. Així ho ha anunciat el seu president, Antoni Escudero, que ha explicat que les obres van a bon ritme, que estan a punt d'acabar els fonaments del futur edifici i ja que tenen diversos operadors interessats a instal·lar-s'hi.

Els treballs d'ampliació d'aquest gran centre comercial van començar a finals de l'any passat. Des d'aleshores, les màquines excavadores han tret tones i tones de roca del subsòl per fer els fonaments i preparar l'espai per a un gran aparcament soterrani. Un any després, Escudero assegura que aquesta fase està pràcticament enllestida i que els treballs van a bon ritme.

La inauguració, però, no està prevista fins la primavera de l'any 2023. "No podem fer una altra cosa, la situació està molt aturada i no és que nosaltres no puguem assumir-ho, però és una superfície molt gran i hi ha grans operadors interessants. Per tant, hi ha d'haver alegria perquè vinguin", remarca Escudero.

El grup empresarial va anunciar a finals de maig del 2018 que invertiria prop de 40 MEUR per ampliar les actuals instal·lacions i doblar-ne la superfície fina arribar als 100.000 metres quadrats.

El Gran Jonquera Outlet & Shopping va obrir portes l'any 2013 amb una inversió de 35 MEUR, 50.000 metres quadrats i una ocupació del 75% de la superfície comercial. La inauguració va comptar amb la presència de l'aleshores conseller d'Empresa, Felip Puig i l'expresident del Congrés, José Bono, amic de la família Escudero.