Neix el Summerfest Cerdanya, el nou festival d'estiu a Puigcerdà amb artistes nacionals

Dani Martín, Antonio Orozco, Sergio Dalma, Lola Índigo, Nil Moliner o Els Pets són alguns dels confirmats

Clipper’s Live i El Badiu han anunciat els artistes confirmats del cartell de Summerfest Cerdanya 2022, un festival que vol ser l’esdeveniment d’estiu de referència a la Cerdanya. L’edició d’enguany reunirà del 13 al 27 d’agost els principals artistes nacionals del moment.

 Dani Martín, Antonio Orozco, Sergio Dalma, Lola Índigo, Taburete, Nil Moliner, Els Pets i El Pot Petit són els noms ja confirmats d’una programació que no només comptarà amb actuacions musicals. Summerfest Cerdanya també inclourà espectacles i activitats per a grans i petits, vespres temàtics, una gran oferta gastronòmica i un espai village, entre d’altres.

Aquest any, el festival Summerfest Cerdanya tindrà lloc a al municipi de Puigcerdà, capital comarcal de la Cerdanya. El públic podrà gaudir dels concerts i les activitats a l’aire lliure en un marc incomparable envoltat de natura i d’un paisatge idíl·lic.

Summerfest Cerdanya arriba de la mà del Grup Clipper’s, empresa referent en el sector musical amb una àmplia experiència demostrada en l’organització de festivals, amb esdeveniments com el Festival Jardins de Cap Roig, el Suite Festival o el Caixabank Polo Music Festival. Ara, el Grup Clipper’s vol portar també aquesta experiència al territori de la Cerdanya. Juli Guiu, president del Grup Clipper’s, ha destacat que “continuem amb l’eclecticisme que ens caracteritza, oferint una programació variada i per a tots els públics que inclou alguns dels artistes més rellevants del panorama musical nacional”.

Properament, l’organització del festival desvetllarà tots els detalls i les novetats de la programació de Summerfest Cerdanya 2022, així com les activitats, la zona gastronòmica i els espectacles que tindran lloc a l’espai village.

Les entrades per aquests concerts es posaran a la venda al web del festival avui divendres 3 de desembre a les 12:00h.

Un cartell de primer nivell a la Cerdanya

El concert inaugural de Summerfest Cerdanya tindrà lloc el 13 d’agost amb Antonio Orozco. L’artista interpretarà els seus grans èxits, així com els temes del seu darrer treball discogràfic, Aviónica. Amb aquesta gira, Aviónica Tour, Antonio Orozco ha engegat el projecte més internacional que ha fet fins al moment i ha culminat el 2021 amb 53 concerts, 50 d’ells sold out i més de 80.000 espectadors.

El festival comptarà també amb Nil Moliner (14 d’agost), que s’ha convertit en un imprescindible dins del panorama musical nacional. L’artista, que té gairebé 3 milions d’oients mensuals a Spotify, 7 discos de platí, 8 discos d’or i 7 nº1 en ràdio, presentarà la seva nova gira Nuestra Locura Tour, amb la qual pretén agrair als seus seguidors el suport que li han ofert des dels inicis de la seva trajectòria.

Summerfest Cerdanya també apostarà pels espectacles familiars amb l’actuació d’El Pot Petit (18 d’agost). El grup presentarà un trosset d’aquest món tan màgic on viuen la Jana, en Pau, la Melmelada Band i molts dels seus amics. Per això, comptaran amb trezte músics a l’escenari que faran sonar les cançons d’El Pot Petit com mai abans s’han escoltat.

Dani Martín, un dels artistes (autor, compositor i intèrpret) més importants dels darrers vint anys a Espanya, presentarà el 19 d’agost a la Cerdanya el seu nou àlbum No, No Vuelve, un homenatge a la banda de la seva vida, El Canto del Loco, que suposa una revisió d’alguns dels temes més importants del grup. Ara, reimaginades per Dani Martín, cobren una nova dimensió que el públic podrà viure a la nova gira Qué caro es el tiempo.

La música de Lola Índigo (21 d’agost) també sonarà a l’escenari del Summerfest Cerdanya. Amb el seu nou disc, La Niña, l’artista ha assolit el nº1 en vendes i el seu single, La Niña de la Escuela, publicat conjuntament amb Tini i Belinda, ja ha arribat als 60 milions de streams a Spotify. Lola Índigo ha estat la més grata sorpresa musical dels darrers anys, entrant al panorama musical amb una sèrie de temes que han trencat tots els rècords.

Després d’aconseguir incomptables èxits amb el seu Tour 30... y tanto, Sergio Dalma (25 d’agost) passa pàgina i torna a l’actualitat amb Alegria, un nou treball discogràfic i gira que presentarà al festival Summerfest Cerdanya. Dalma arribarà carregat d’energia positiva i bones vibracions, amb un repertori incontestable que inclourà nous temes i els seus grans èxits de sempre.

El festival també permetrà al públic gaudir dels clàssics de la mítica banda catalana Els Pets (26 d’agost), així com dels temes del seu últim treball discogràfic 1963, el seu projecte més vital i encisador. Emmirallant-se en el pop de guitarres dels The Kinks, Teenage Fanclub i especialment la new wave britànica de finals dels anys 70, els de Constantí pitgen en aquest disc l’accelerador melòdic de cançons executades amb ràbia i determinació.

El concert de clausura de Summerfest Cerdanya tindrà lloc el 27 d’agost amb Taburete. La banda espanyola va publicar el seu quart àlbum, La Broma Infinita, el mes de febrer de 2021. Sense abandonar aquella mescla de gèneres i influències tan característica de la banda, aquesta vegada presenten un disc més personal, amb un toc diferent i melòdic.