Roben un cotxe i segresten el nadó que hi anava a dins a Blanes

La Policia l'ha perseguit fins aconseguir aturar a l'altura de Malgrat de Mar

Ensurt majúscul per uns pares aquesta tarda a Blanes (Selva). Un home ha estacionat el seu vehicle al barri de la Plantera pels voltants de les tres de la tarda i ha abandonat el turisme per a recollir a la seva dona, deixant al seient del darrera el seu nadó de pocs mesos.

Al tornar s'han adonat que el vehicles ja no hi era i un desconegut se l'havia endut, emportant-se també al seu fill. Immediatament ha alertat a la Policia Local de Blanes i els ha transmès les dades del vehicle sostret. Acte seguit s'han activat totes les patrulles per tal de localitzar el cotxe i iniciat també una recerca a través dels lectors de matrícula instal·lats en els principals accessos del municipi.

Aquest fet ha permès veure com el cotxe robat havia iniciat la fugida en direcció Barcelona. Simultàniament, s’han donat a conèixer les dades a través de xarxa de Radiocomunicacions d’Emergències i Seguretat de Catalunya (RESCAT), que proporciona cobertura als cossos i col·lectius professionals implicats en la seguretat i les emergències a Catalunya.

Pocs minuts després que s’han transmès les dades, s’ha pogut aturar el vehicle robat quan circulava per l'N-II en el punt quilomètric 673, dins el terme municipal de Malgrat de Mar. La intercepció ha anat a càrrec de la Policia Local d'aquest municipi com també dels agents de la Policia Local de Santa Susanna. A l’interior del turisme, al seient del darrera, han rescatat el nadó sa i estalvi, procedint a la detenció del conductor.

Es tracta d’un veí de Blanes de 30 anys que compta amb nombrosos antecedents per delictes similars. A més a més, se li han practicat les proves pertinents per determinar si conduïa sota els efectes d’alcohol i/o drogues, ja que presentava evidents símptomes de ser així. Se sospita que el conductor, no se n’hauria adonat que hi havia el nadó quan ha robat el turisme.