Detinguda una parella per robar nombroses begudes i oli d'un restaurant de la Jonquera

També es van endur una tauleta electrònica

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 18 de novembre un home i una dona, de 38 i 42 anys respectivament, de nacionalitat francesa i amb domicili a França, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a l’interior d’un restaurant.

Les dues detencions són resultat d’una investigació oberta el dia 9 de novembre, després de la denúncia del propietari d’un restaurant del carrer d’Hanníbal de la població de la Jonquera.

Els investigadors van comprovar que els lladres van entrar al restaurant utilitzant una clau falsa i per aquest motiu no hi havia danys en els accessos a l’establiment. Els lladres van sostreure begudes i oli per valor de 400 euros i una tauleta electrònica, posteriorment van fugir del lloc amb el seu vehicle.

La investigació va permetre identificar i detenir, el passat dijous, els dos presumptes autors del robatori. Els detinguts, van passar el dia 19 de novembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.