Creu Roja repartirà joguines a més de 3.000 nens i nenes de les comarques gironines

Recolliran joguets nous no bèl·lics, no sexistes, sostenibles i cooperatius

La Creu Roja Joventut ha posat en marxa la 29a campanya de joguines que permetrà repartir-ne entre més de 3.000 nens i nenes en situació de vulnerabilitat de les comarques gironines. Amb el lema 'Es seus drets en joc', la iniciativa pretén fomentar el valor pedagògic i la importància educativa de la joguina.

Per aquest motiu, es recolliran i distribuiran joguets nous no bèl•lics, no sexistes, sostenibles i cooperatius. Hi participaran més de 135 persones voluntàries de 15 assemblees de la demarcació. Això permetrà que la campanya arribi a més de 174 municipis.

A més de sol·licitar la implicació de la ciutadania, la Creu Roja demana la col·laboració d'empreses, comerços i entitats. Aquest suport es pot fer amb diferents fórmules: des de la donació de joguines, fins a aportacions econòmiques passant per la cessió d'espais per a la recollida, entre d'altres.

Les donacions es podran fer als diferents punts de recollida que es poden consultar al web. Al mateix espai web es pot veure el calendari de les diverses activitats previstes a les diferents localitats. Durant aquest període, es faran 17 actuacions al carrer per sensibilitzar de la importància de garantir el dret al joc i el seu valor educatiu i s'establiran punts de recollida de joguines.