Roben setanta ordinadors portàtils de l'institut Vallvera de Salt i se suspenen les classes

Els lladres han provocat greus desperfectes

[ACTUALITZAT 12:46h] L'institut Vallvera de Salt (Gironès), s'ha vist obligat a suspendre les classes avui pels alumnes d'ESO i Batxillerat després que les instal·lacions presentaven greus desperfectes aquest matí degut a un robatori on s'han endut fins a setanta ordinadors portàtils.

Segons ha pogut saber El Gerió Digital, membres de la direcció de l'institut s'han trobat a les 8:12h del matí com uns desconeguts havien accedit al patí, rebentat una porta per accedir a dins les instal·lacions i un cop allà han rebentat un armari on s'hi guardaven tots els ordinadors.

Per tot això, els responsables del centre han decidit anular les classes del matí per a dues línies educatives i ja han anunciat que es reprendran les lliçons aquesta tarda. Aquest és el segon robatori a les comarques gironines on un institut es veu afectat per la sostracció dels ordinadors portàtils dels alumnes. A l'institut Pla de l'Estany de Banyoles es van endur vuitanta ordinadors el passat 3 d'octubre i a dia d'avui la investigació segueix oberta per tal de trobar els responsables.

En aquella ocasió el robatori també va tenir lloc durant el cap de setmana.