Oques Grasses celebrarà 10 anys amb una gira que passarà per Roses i l'Estartit

Serà als festivals Sons del Món i Ítaca

Oques Grasses celebrarà 10 anys de trajectòria amb deu concerts l’any 2022 a Catalunya, i un gran final de gira el 28 de gener de 2023 amb l’espectacle “La gent que estimo” al Palau Sant Jordi amb un aforament de 17.000 espectadors que van pràcticament exhaurir les entrades poques setmanes després d’anunciar-se.

La gira començarà el 30 de gener a les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de Valls i passarà pels festivals Festiuet Spring Break de Cubelles, Festival Respir-a d’Alcarràs, el CabroRock de Vic, el Festival ÍTACA de l’Estartit, el Canet Rock, el Share Festival de Barcelona, el Sons del Món de Roses, el Tarragona Music Festival i una data més a l’agost que es confirmarà pròximament. Les entrades de pràcticament totes les dates ja estan a la venda al web dels Oques Grasses i als webs de cada festival.

Al llarg d’aquests primers deu anys de trajectòria, els Oques Grasses han publicat cinc discos d’estudi i una col·lecció de cançons com “In The Night”, “La gent que estimo”, “Cul” o “Serem ocells”. Actualment els seus darrers dos discos, Fans del sol (Halley Records 2019) i A tope amb la vida (Halley Records 2021) sumen només a Spotify, 80 milions de reproduccions.