Rubi: 'Marxo decebut, però aquesta derrota ens vindrà bé'

El tècnic del Girona toca de peus aterra i recorda que des del principi “l’objectiu són els 50 punts que garanteixen la salvació”

“Tot i que hem jugat malament i hem merescut perdre”, Rubi ha volgut calmar els ànims dels més pessimistes subratllant que “només es tracta d’un partit més, al cap i a la fi només són tres punts” i que la derrota “ens anirà bé de cara al proper partit, que segur que sortirem amb més ganes i més ràbia”. Tampoc es mostra preocupat per la ratxa negativa en la que es troba immers l’equip, que fa quatre jornades que no guanya i que només ha sumat 3 punts dels últims 12 possibles. El de Vilassar de Mar ha reiterat, per enèsima vegada, que l’objectiu des del principi són els 50 punts que teòricament garanteixen la salvació, i que encara no els han assolit. “No podem canviar d’objectiu, ja ho heu vist”, ha sentenciat.

Pel que fan les baixes fonamentals com són la de la parella de centrals Migue-Chus Herrero per al proper partit a casa davant el Guadalajara, el míster ha assegurat que “ja ho solucionarem perquè tenim gent que es pot adaptar i d’altres que són naturals en aquella posició”. “No hem preocupa”, ha conclòs.