El Girona FC vol tornar a sumar de tres en tres

Els de Rubi visiten Sabadell com a segons classificats amb 38 punts, els mateixos que l'Almeria i l'Alcorcón

Al ser un desplaçament curt, Rubi s’endurà a vint futbolistes i serà just abans del partit quan en descartarà a dos. A Girona només s’hi quedaran els lesionats Garmendia, Erencia i Toni Moral. Aquest últim no ha entrenat ni un sol dia d’aquesta setmana amb l’equip per una inflamació darrere el genoll que segueix fent-li la guitza; una lesió que a priori no sembla greu. Pel que fa Dani Erencia, el club està buscant-li una possible sortida en qualitat de cedit per donar-li minuts. I és que tal com ha explicat el mateix Rubi, “Erencia és jove i aquí ho té molt difícil perquè la defensa està molt sòlida”. Un cas semblant és el del defensor Cristian Urbistondo ‘Txiki’, que encara no ha debutat amb la samarreta blanc-i-vermella des de que va arribar a Montilivi en el mercat d’estiu procedent del Cartagena. Tot i això, sembla que el míster sí que compta amb ell i que cap de les parts s’ha plantejat altra cosa que la seva continuïtat amb el Girona.  

El Sabadell arriba amb un bon estat anímic

Pel que fa el Sabadell, els homes de Lluís Carreras arriben a aquest partit després de vèncer per dos gols a zero a l’Alcorcón i situar-se com a novens classificats, a només dos punts del play-off. Tant Rubi com el jugador Jofre Mateu han destacat el bon estat anímic en el que es troben els arlequinats després de doblegar un dels equips més potents de la Lliga Adelante la setmana passada. El tècnic gironí ha subratllat que es tracta “d’un equip que juga molt bé a futbol tant amb la pilota com sense ella, que inicia des del darrere, que té molta profunditat en els extrems i que té automatismes creats per guanyar-te l’esquena. Contra l’Alcorcón la setmana passada van fer un gran partit en defensa”. 

En l’aspecte individual, tant Rubi com Jofre veuen a Manu Lanzarote i Ulises Dávila com els homes més perillosos dels vallesans, a més de l’ex gironí Moha i el migcampista Antonio Hidalgo. Així com Moha té totes les cartes per sortit de titular front els seus antics companys, el defensor Tortolero és una de les principals baixes per lesió del conjunt de Carreras juntament amb Olmo i Espasandín, a més del centrecampista Héctor Simon, que ha abandonat el club per jugar amb el l’Oviedo. La gran novetat serà la reaparició d’Aníbal Zurdo, que es va perdrer el darrer partit per un imprevist d’última hora. La gran incògnita és saber si serà ell l’encarregat de liderar l’atac arlequinat o, pel contrari, s’asseurà a la banqueta com a possible recanvi d'Ulises Dávila. 

 

FITXA TÈCNICA:
CE SABADELL: Nauzet; Toni Lao, Abraham Paz, Raúl Goni, Óscar Ramírez; Juanjo, Moja, Antonio Hidalgo; Lanza, Arteaga i Ulises Dávila.  
GIRONA F.C: Mallo; Jose, Migue, Chus Herrero, David García; Tébar, Luso; Juanlu Hens, Jandro, Felipe Sanchón; Benja.
ÀRBITRE: Santiago Jaime Latre  (Comitè Aragonès)
DIA I HORA: Dissabte, 19 de gener de 2013, a les 18:00 hores (Esport 3). 
ESTADI: Nova Creu Alta.