Detinguts dos joves per robar a cinc domicilis i tres empreses de Sarrià de Ter

Un dels lladres, que té antecedents, ha ingressat a la presó i l'altre ha quedat en llibertat amb càrrecs

La matinada del dia 10 de gener els mossos van saber que s'havia comès un robatori a l'interior d'una botiga de pinsos de la població de Sarrià de Ter. Una patrulla s'hi va adreçar per comprovar la informació rebuda. En arribar al lloc, els agents van observar que els lladres haurien forçat la porta i les finestres del local. En un racó de l'empresa, van trobar una persona amagada que portava eines que l'haurien ajudat a forçar els accessos a la botiga.

Els agents van detenir a Caius Alexandru C. -de 20 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Sarrià de Ter- com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. El detingut, amb antecedents, va passar el dia 11 de gener a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, i va quedar en llibertat.

Torna a robar després de quedar lliure

El mateix dia 11 de gener a la tarda, els mossos van saber que unes persones estaven intentant accedir a l'interior d'un domicili de Sarrià de Ter. Mentre les patrulles de Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la policia local de la localitat, realitzaven recerca del possibles autors, van rebre diferents avisos de veïns que alertaven que havien estat víctimes de robatoris.

Tot i que les dotacions policials estaven realitzant la recerca dels autors, els nois van continuar amb el seu periple pel municipi forçant més domicilis. Durant la recerca policial, un agent va observar com una persona que corresponia completament a la descripció d'un dels sospitosos saltava una tanca d'una de les vivendes forçades i fugia del lloc.

Després d'unes corredisses, l'agent va poder interceptar el sospitós. Un altre agent va localitzar a l'altre sospitós amagat a l'interior d'una canonada d'aigua grossa sota un pont. Davant dels evidents indicis, la policia va detenir els dos joves.

Les detencions van permetre saber als mossos que els dos nois també eren autors de quatre robatoris amb força a domicili, realitzats aquella mateixa tarda i dos robatoris amb força a comerços a la població de Sarrià de Ter. A part, els investigadors també van imputar a Caius Alexandru C. un altre robatori amb força en una domicili de la mateixa població, el dia 14 de gener.

Mohamed C., que té antecedents, va quedar en llibertat després de declarar davant del jutge. El seu company però va ingressar a la presó. Caius Alexandru C. també té antecedents.