Blanes tallarà aquest dijous la GI-682 per retirar unes línies elèctriques que creuen la carretera

El tall serà de dotze de la nit a les quatre de la matinada

L'Ajuntament de Blanes (Selva) informa que a partir de les dotze de la nit d'avui tallarà al trànsit un tram de la carretera GI-682 per tal que es puguin retirar les línies aèries elèctriques que creuen la carretera en aquest punt proper a la rotonda dels Focs.

El tall comprèn des de la cruïlla amb els carrers Mas Vaixeller i Mas Florit –a l’alçada d’on hi ha la benzinera- seguint en direcció a Lloret de Mar fins passada la zona del cementiri municipal, a la prolongació del carrer Andalusia. Tampoc es podrà circular pel tram de la carretera de Blanes a Tordera, la GI-600, a l’alçada de la rotonda de Mas Cremat fins la rotonda dels Focs. L'acció arriba després d'un conveni que va signar la companyia elèctrica amb el consistori el juliol del 2007.

La Policia Local s’encarregarà de desviar el trànsit dels vehicles que circulin per aquesta la rotonda de Mas Cremat a través de l’Avinguda d’Europa i, successivament, pel carrer Mas Vaixaller. Per la seva banda, a l’altre costat, es desviaran els vehicles pel carrer Andalusia i el nou tram del carrer Santa Cecília que recentment s’ha obert al trànsit. La previsió en què es treballa és que la interrupció de trànsit en tota aquesta zona comenci a les dotze de la nit fins les quatre de la matinada de divendres, aproximadament.