El parricida de Ripoll hauria matat a la seva mare amb dos ganivets diferents

El sospitós s'ha acollit al dret a no declarar davant els Mossos d'Esquadra

La investigació apunta que el presumpte parricida de Ripoll va atacar la mare amb dos ganivets diferents.

La dona havia passat la nit fora i va arribar a casa, a l'avinguda Ripollès, diumenge cap a les nou del matí. Aleshores, va anar fins a l'habitació on dormia el seu fill de 19 anys. La investigació apunta que el jove hauria atacat la víctima amb una navalla ja a dins l'habitació. Com a resultat de l'agressió, aquesta arma es va trencar i la fulla va quedar allotjada al cos de la víctima.

La dona, malferida, es va dirigir cap a l'entrada del domicili per demanar ajuda. Segons la reconstrucció dels fets que ha fet la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos, l'agressor hauria perseguit la mare i l'hauria tornat a atacar, ara ja amb una segona arma blanca, a la zona del cap i del coll. Els serveis sanitaris no van poder fer res per salvar-li la vida.

Al pis, en aquell moment, hi havia un altre jove que, segons el testimoni d'un veí, va marxar poc després que el fill fugís. Aquest jove es va presentar voluntàriament a comissaria diumenge a la tarda mateix i les primeres hipòtesis indiquen que no va tenir res a veure amb l'atac perquè en aquell moment estava dormint en una altra habitació.

El fill de 19 anys tenia antecedents de violència cap a la mare sent menor d'edat. Segons fonts properes al cas, l'hauria amenaçat amb una ballesta. A l'habitació on dormia i on hauria començat l'atac a la mare, hi tenia simbologia nazi i, també, altres armes.

El sospitós va fugir després de presumptament perpetrar el crim. Els Mossos d'Esquadra el van detenir ahir a una zona boscosa de Les Llosses. El detingut s'ha acollit al seu dret a no declarar davant dels Mossos i passarà demà a disposició judicial. També està previst que declarin el jove que era al pis en el moment dels fets i el veí que va veure part de l'atac ja a l'entrada del pis.