Ripoll condemna la mort de la veïna assassinada i decreta un dia de dol

L'ajuntament convoca una concentració de rebuig dels fets

L'Ajuntament de Ripoll ha "condemnat enèrgicament" la mort de la veïna del municipi assassinada aquest diumenge al matí presumptament a mans del seu fill. A través d'un comunicat, el consistori ha anunciat que ha decretat un dia de dol el dilluns 1 de novembre.

Cosa que comportarà la suspensió dels actes institucionals programats per Tots Sants i que les banderes onegin a mitja asta. A més, ha convocat una concentració de rebuig dels fets i cinc minuts de silenci en record de la víctima aquest dilluns a les 12 del migdia a la plaça de l'Ajuntament. Durant l'acte es llegirà un manifest de rebuig a la violència. El consistori ha expressat el seu condol als seus familiars i als seus amics i s'ha posat a la seva disposició.

Mentrestant els Mossos d'Esquadra segueixen buscant el fill de la dona morta a Ripoll per la seva possible implicació en el crim. El jove seria el presumpte responsable de l'apunyalament i hauria fugit després d'atacar la seva mare, segons han explicat a El Gerió Digital fonts properes al cas.

El parricida estaria acompanyat d'una altra persona, que també està en cerca i captura per a policia. Els fets s'han produït pels voltants de les 09.00 hores d'aquest diumenge quan la policia ha estat requerida per adreçar-se a un habitatge de l'avinguda del Ripollès, on presumptament hi hauria una dona ferida per arma blanca. Quan els agents han arribat al domicili, han trobat la víctima malferida. Els serveis sanitaris l'han atès al lloc, però no li han pogut salvar la vida.