Detingut un conductor begut que ha envestit mortalment una ciclista a Quart

Els fets han tingut lloc a la Pujada dels Àngels

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest matí un home de 24 anys, nacionalitat espanyola i veí de Vilablareix, com a presumpte autor d’un homicidi imprudent i un delicte contra la seguretat viària.

Els fets han ocorregut als voltants de les 08.00 hores d’aquest matí al quilòmetre 0,5 de la carretera GIV-6703 dins el terme municipal de Quart, en concret a la coneguda com a Pujada dels Àngels.

Per causes que s’estan investigant un turisme ha envestit una ciclista de 35 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Girona, provocant-li ferides de molta gravetat. La dona ha estat traslladada a l’Hospital Josep Trueta de Girona on ha mort.

El conductor del turisme ha fugit el lloc de l’accident, però gràcies a la col·laboració ciutadana s’ha localitzat i  ha estat sotmès a les proves de detecció d’alcoholèmia i ha donat com a resultat la taxa penal de 0,87 mg/l.

L’home ha quedat detingut com a presumpte autor de l’homicidi impudent i un delicte contra la seguretat viària. El detingut passarà en les properes hores a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona.