Unes 25.000 persones ja s'han inscrit al sorteig del 'Girona 10'

Alguns dels restaurants adherits a la promoció han penjat el cartell de complert durant els dos dies de la campanya

Un total de 27 establiments entre hotels, albergs i allotjaments de turisme rural - adherits a l'Associació d'Hostaleria de Girona i Radial- estan adherits a la promoció 'Girona 10' que torna el darrer cap de setmana d'aquest mes de gener, els dies 26 i 27. A més dels hotels també s'han sumat 52 restaurants agremiats que posen a la venda a un preu de deu euros per persona un total de 15.000 menús, 2.000 més que l'any passat.

Enguany, per facilitar la inscripció, els interessats han pogut participar en el sorteig mitjançant la pàgina web de la campanya des del set de gener fins demà, 14 de gener. De moment, la campanya ha tornat a rebre una gran acollida. Fins aquest diumenge s'han inscrit 25.000 persones i alguns dels restaurants adherits han omplert tots els torns previstos per aquests dos dies. Per aquest motiu, determinats establiments han decidit començar els menús a deu euros el mateix divendres o, fins i tot, ampliar els torns.

El sorteig de les places d'allotjament de ofereix la campanya 'Girona 10' es podrà seguir en directe per 'streaming' a través de Televisió de Girona i la web www.girona10.net.