Un conductor a la fuga abandona un vehicle carregat amb plantes de marihuana a Caldes de Malavella

Es desconeix la identitat del fugitiu i els altres dos ocupants que van poder escapar

Un agent de la Policia Local de Caldes de Malavella (Selva) va detectar divendres passat un vehicle circulant pel veïnat de les Mateues, a la pista forestal a l’alçada de Malavella Park, a una velocitat inadequada. El vehicle temerari, al veure la patrulla va accelerar posant en greu perill la seguretat del trànsit. 

Tot i les senyals acústiques i lluminoses de la patrulla per fer aturar el cotxe, aquest no va aturar-se. Fins i tot en la conducció temerària el vehicle sospitós va estar a punt de xocar frontalment amb un altre vehicle. La maniobra per evitar-lo va fer que el cotxe imprudent sortís del camí, des d’on van seguir fugint fins que tres homes presumptament africans de complexió prima i metre vuitanta, van sortir corrents bosc endins. 

L’agent de la Policia Local de Caldes va demanar reforços al cos de Mossos d’Esquadra, la Policia Local de Llagostera també va adreçar-se al lloc dels fets, el caporal local, fora de servei, també va anar a fer-hi suport. Un cop va arribar el suport de les diferents parts es va comprovar la part posterior del vehicle i s’hi van trobar 55 plantes de marihuana

El vehicle amb la substància va ser traslladat al dipòsit de la Policia Local de Caldes amb la grua de l’assegurança del vehicle.La investigació segueix a les mans del cos de Mossos d’Esquadra que investiga els possibles autors i custodia la substància.