SAP-FEPOL denuncia acumulació de marihuana a la comissaria de Santa Coloma de Farners

El sindicat diu que s'ha hagut de posar en una garjola destinada a menors

El sindicat autònom de policia SAP-FEPOL ha denunciat davant d'Inspecció de Treball l'acumulació de marihuana a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Santa Coloma de Farners (Selva). A la denúncia, el sindicat assegura que s'ha hagut de posar la droga en una garjola destinada a menors detinguts i que està provocant l'aparició de plagues d'insectes que provoquen picades i mossegades als treballadors de les dependències policials. "És insuportable! Ja no hi ha qui ho aguanti!", asseguren en un comunicat.

Des de SAP-FEPOL afirmen que han decidit portar el cas a inspecció davant de la "passivitat! i "inacció" de l'administració. "Fins a tal punt ha arribat la situació, que la droga s'acumula en espais tant sensibles com el dipòsit o el generador d'energia, la qual cosa incrementa el risc d'incendi i atempta directament contra la seguretat de les persones", asseguren.

"La temperatura a la qual puja el generador o qualsevol guspira podria produir un incendi, les conseqüències del qual podrien ser molt greus", afegeixen des del sindicat.

A més, afirmen que aquesta situació és "generalitzable" a totes les comissaries del cos dels Mossos d'Esquadra.